2013-03-28 16:00:58• hírek • Póti Orsolya

A húsvétra készülnek a szatmári magyar baptisták

Imaórákkal készülnek a húsvétra a Szatmári Magyar Baptista Gyülekezet tagjai, nagypénteken pedig ünnepi istentiszteletre kerül sor.

A nagyhéten, minden nap délutánonként imaórákon vehetettek részt az István téri Magyar Baptista Gyülekezet tagjai, március 29-én, nagypénteken pedig délelőtt és délután is ünnepi istentiszteletre kerül sor - tudtuk meg Szűcs Sándor lelkipásztortól, aki az istentiszteletek pontos programjáról tájékoztatta a Szatmár.ro-t.

A nagyhéten megrendezett imaórákra 18 órától került sor, még egy utolsó nagycsütörtökön is várja a gyülekezet tagjait. Nagypénteken délelőtt 10 órától, délután pedig 18 órától tartanak ünnepi istentiszteletet, melynek keretében Szűcs Sándor lelkipásztor igehirdetését hallgathatják a jelenlévők.

Vasárnap húsvét első napján délelőtt 9 órától és délután 17 órától kerül sor ünnepi istentiszteletre, hétfőn, húsvét második napján pedig délelőtt 10 órától és délután 17 órától várják az érdeklődőket az István téri imaházba.

A gyülekezet eseménynaptárából azt is megtudtuk, hogy április végén, pontosabban április 26-29. között a Szatmári körzetbe látogat Dr. Eric és Rosemary Barett, akik a 4H angol alapítvány vezetői és céljuk a magyar és határon túli bibliaközpontú gyülekezetek és keresztyének segítése és támogatása.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: